Membership Levels

Nivå Pris  
Begränsat erbjudande - Första månaden gratis! Avbryt när du vill efter detta. 0.00€ nu and then 30.00€ per Månad. Välj
NEXT LEVEL FITNESS 30.00€ per Månad. Välj

———————————————-

Använd detta för att anmäla dig till NEXT LEVEL FITNESS så hjälper vi dig att få en plats i rätt grupp för dig.

Vilken av nivåerna i FOCUS eller INTENT är för dig?
FOCUS and INTENT har funnits framgångsrikt sedan 2014 och är bevisat genom både prestanda och glädje för hundratals och hundratals nöjda kunder för oss på denna sida, och genom alla individualiserade program som vi skriver. Så det korta svaret är att inget av programmen är galet i volym eller intensitet och därför ”säkra”.

Så hur fungerar det och ger så bra resultat?
Istället för att enbart manipulera dessa variabler ger vi prestationsvinster genom att anpassa svårighetsgraden till deltagarna i varje grupp. Tänk inte ”mer” eller ”svårare” hela tiden utan snarare ”annorlunda” och ”utmanande” och tvinga fram ett träningssvar utan att överbelasta det sociala livet eller arbetslivet. Du kan ha båda.

Men det gör det viktigt att du hamnar i rätt grupp för dig. För att detta ska hända så får alla som anmäler sig genom samtal om var man ”borde vara”, och är också fria att röra sig mellan grupper i takt med att liv och förmåga förändras.

Så båda grupperna är nästan lite som den individualiserade träningen som skulle kosta så mycket mer! Och med den extra fördelen av ett stort liv utanför träningen!

Så: När du anmäler dig kommer vi att höra av dig och få dig att gå precis där du ska vara, vilket du självklart kommer att ha att säga till om också.

Läs också vår FAQ, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär om du har mer frågor!